Noul mod de a avea succes. te face cunoscut. avea rezultate.


Dana LUPSA

Owner

E-mail Facebook Linkedin

Lector universitar doctor in management la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Stiinte Economice si AdministrareaAfacerilor, presedinta Asociatiei Happy Moms si specialist in comunicare si relatii publice.

  • Invitata pentru mobilitati de predare in domeniul management la universitati din Cehia, Finlanda, Spania. Autor sau coator a 42 articole publicate in reviste de prestigiu de specialitate si a 2 carti aparute la editura ASE Bucuresti, director de proiect sau membru in echipa a 10 contracte de cercetare stiintifica.
  • A planificat, coordonat, implementat si monitorizat strategia de dezvoltare si toate activitatile asociatiei Happy Moms. A coordonat ca manager de proiect activitatile proiectului START-UP in doi pasi derulat in parteneriat cu CCIBV si finantat POSDRU, a castigat prin competitie nationala proiectul Business Mom II finantat de fundatia PACT prin OMV Petrom.
  • A planificat, coordonat si implementat campanii de consolidare a imaginii, campanii de schimbare a atitudinilor si comportamentelor consumatorilor, precum si campanii de informare.

Echipa L.T.Dana Public Relations