• 2015
  • campanii

Campania "Creștem afaceri" - ediția I

Campania Crestem afaceri organizata pentru prima editia a Scolii antreprenoriale Business Mom. Nevoia mamelor casnice sau singure de a deveni independente financiar era una reala, dovada e-mailurile primite pe adresa asociatiei Happy Moms, dorinta insotitat insa de teama de esec.
Provocarea a fost realizarea unei campanii de schimbare a atitudinilor si comportamentelor mamelor beneficiar care sa le impulsioneze sa legalizeze ideea proprie de afacere si sa creada in succesul propriei afaceri.
Prima etapa a presupus publicarea unui set de articole pe web-site in domeniul economic si antreprenoriat, a doua etapa a constat in intalniri lunare cu mame antreprenor care au afaceri de cel putin 5 ani si care au succes in paralel cu vizite organizate pentru mame la locul de desfasurare a afacerii, a treia etapa a fost reprezentata de organizarea unor ateliere pentru mame indemanatice care isi doreau propria afacere, in scopul de a testa viabilitatea afacerii lor. Am organizat apoi un concurs de idei de afaceri, jurizat de lectori de la Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea afacerilor – Universitatea Transilvania din Brasov si de oameni de afaceri, selectand cateva mame ferm determinate sa inceapa o afacere. Campania a beneficiat de sprijinul Camerei de Comert si Industrie din Brasov, al presei, al televiziunii locale, a bloggerilor din Brasov si a intregii comunitati brasovene. In interval de 6 luni, 3 afaceri au fost legalizate, iar puterea exemplului personal al mamelor care au demarat afaceri, a determinat cresterea cu 300% a numarului de solicitari primite pentru a doua editie Business Mom.